Velkommen til bloggen vår!


Nå har vi jammen laget egen blogg her på Tufte:) Ikke verst til å være meg...
Men må innrømme at gubben har fylt inn der det er hull i mine dataevner.
Uansett: Her blir det forhåpentligvis oppdatert sånn dann og vann i ledige stunder...?

fredag 18. november 2011

Ett og annet hjemmelaget

Jeg liker å lage ett og annet forskjellig. Jeg hadde så lyst til å strikke genser til ei skjønn lita tulla vi er faddere til, men da måtte jeg strikke ferdig et halvveisprosjekt først, ga jeg meg selv beskjed om.Måtte ta opp armene et par ganger, er ikke noe særlig med for trange armer. Men så kunne jeg begynne med superenkel rundfelt genser til tulla, bare moro, og veldig kjapt!


De rosa blondekantene måtte tas av igjen, det ble for stramt, samme hvor løst jeg prøvde å hekle. Genseren ble liten, men er stretshy då hun kan vel bruke den litt, så får heller dokka arve den snart ;)
Heklet et par grytelapper imellomtida, tykke og gode.


Jeg ble forresten bedt om å hjelpe søsteren min med brudebuketten da hun skulle gifte seg i mai, men hun laget sin egen bryllupskake, så buketten falt vel stort sett på meg. Var i litt ukjent farvann der, men prøvde så godt jeg kunne, og sånn ble den:


Håper bruden var tålelig fornøyd, brukte vel lovlig mye sånn krøllete sølvtråd men. Hadde mange nydelige blomster å jobbe med. 
Sånn kan det gå med litt "rester" :)


Bruden giftet seg på niesens bursdag, altså jenta mi sin 7-årsdag, så da tok vi barneselskapet litt på forhånd, med en superenkel, men deilig og frisk marengskake.


Alltid stas, spesielt da vi puttet en rakett på toppen :) 
God helg!

1 kommentar:

  1. Du er så flink! Reint imponert jeg.... Når jeg har en ledig stund, så har jeg mest lyst til å sove.... Hehe... De ble veldig fine - både genserene og grytelappene! Gleder meg til å komme hjem nå, bare litt over tre uker igjen.. Hadde vært koselig om jeg kunne vært med på noe pepperkake-baking med deg og ungane, men det er vel kanskje for seint? Kommer hjem den 19... Hadde vært utrolig koselig i alle fall! Savner dere!!!! Klemmer fra minste-søs...

    SvarSlett